24 uur race nieuws: 'Zestigste editie van de Total 24 Hours of Spa zal nog lang in het geheugen blijven.'De Larbre competition Saleen die pole had gereden op vrijdag stond niet op de starting grid voor de race doordat Zacchia op de raidillon crashte tijdens de warming up.
 
De race ging van start omstreeks 16.00 uur en meteen nam de zwarte corvette c6r met Xavier Maassen  aan het stuur een kanon start en ging van 3 naar 1.
De leiding bleef niet lang in de handen van Xavier Maassen nadat hij rempunt miste terhoogte van les combes.
Hij kan zijn weg voortzetten en laat de wagen in de pits nakijken. Vooraan gaat men steeds hard door. Lees verder...

GRATIS naar de grootste racedag van het jaar, zondag 3 augustus aanstaande op het TT Circuit Assen!Eén keer per jaar trakteert RIZLA je op op een professionele racedag met een unieke sfeer! Je zit gratis op de beste tribunes en geniet van een dagvullend programma van auto-, motor- en kartraces, stunts en demonstraties.

De RIZLA Racing Day, Neerland’s grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement, vindt plaats zondag 3 augustus van 11.00 uur tot 18.00 uur op het TT Circuit Assen.

Programma
Dankzij het publiek is de RIZLA Racing Day voor vele coureurs het hoogtepunt van het jaar. Het racen voor volle tribunes maakt de strijd om de overwinning immers nog feller! Ook in de internationale klassen strijdt menig Nederlands talent mee voor kampioenschapspunten.

Aan de start van het motorprogramma komen de motorracers in het NK Supersport, Superstock en Superbike. De snelste karts ter wereld nemen het tegen elkaar op in het het EK-superkarts in twee races verdeeld over de dag.

MotoGP is het ‘toverwoord’ op Assen en RIZLA verzorgt een GRATIS demonstratie! Na het overweldigende enthousiasme van het Asser publiek staat bij het RIZLA Suzuki MotoGP Team de RIZLA Racing Day opnieuw op de agenda. Meervoudig wereldkampioen Loris Capirossi en teamgenoot Chris Vermeulen komen beide in actie op de exclusieve RIZLA Suzuki GSV-R MotoGP machines!

Jeroen Bleekemolen en het A1GP Team Nederland laat het publiek kennis maken met de wonderschone en zeer snelle A1GP-bolide. In het beperkt aantal ronden dat hij beschikbaar heeft tracht hij zijn tijd van vorig jaar op het Drentse asfalt wederom scherper te zetten.


Klik op "Lees verder" voor meer!

Lees verder...